Искаме да е уютно

Интериорен дизайн на съвременен рустикален тристаен апартамент

Локация: София
Статус: Изпълнен, 2019
снимки (реализация) | рендери (3D визуализация)

Може би най-често използваният в интериорния дизайн стил от клиенти, които искат домът им да е уютен и „домошарски“, е някакъв вид съвременна рустика, без да е винтидж. Независимо дали обектът е апартамент или къща, цветовете обикновено са земни, мебелите са в бяло или слонова кост или в тотален контраст – черно, присъствието на дърво и тухла са на практика задължителни. Често в меката мебел в дневната се появяват крайно съвременни и дизайнерски решения. В корпусната мебел се срещат орнаментирани врати, както и стъклени витрини и фасетирани плочки за гръб на кухнята.

Интериорният дизайн на този съвременен рустикален апартамент беше изготвен като цялостно решение, което ни позволи да пренесем стила от хола и в двете спални – родителска и детска стая, като за всяка стая избрахме допълнителен характерен цвят. В дневната заложихме на тюркоаз, в родителската спалня – нюанс на прасковено, в детската стая – виолетово. По никакъв начин не позволихме на тези цветове да доминират, защото тяхната роля е да добавят акцент и да се впишат в цялото.

Този рустикален апартамент е един от реализираните ни обекти с умен дом. Заложихме и изпълнихме пълна автоматизация на осветлението, отоплението и бойлера, с което постигнахме умен дом от четвърто ниво. С тази основа, добавянето на нови функции е лесно като детска игра и не е ограничено във времето, нито изисква монтажни дейности и мръсни процеси.

Приятно разглеждане!

Заинтригувахме ли ви? Ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте нашите реализирани проекти и услуги. Ние от My Design ще се радваме да обсъдим с вас вашите идеи и да отговорим на всякакви възникнали въпроси.