Минималистично преходно жилище

Интериорен дизайн на eтаж от къща в минималистичен стил

Локация: Драгалевци
Статус на обекта: В процес на изпълнение, 2021
рендери (3D визуализация) | виртуална обиколка

Бъдещо семейство иска да използва етаж от къща в Драгалевци за техния първи общ дом, който създадохме заедно. Полето ни за работа беше едно общо Г-образно пространство, което да разделим на основните 3 функции – кухня с трапезария, хол с меко сядане и спалня. Логично беше спалнята да бъде с преход от хола, но искахме той да бъде максимално незабележим. За това го „вградихме“ в дървена облицовка с вертикални ивици, която се среща на няколко места в интериора.

Скромната светла височина в помещението не ни позволи да развием окачени тавани с LED ленти. За сметка на това заложихме на релсови осветителни тела, които са така модерни днес, а и добавят мека светлина от различни светлинни източници. В крак с тенденциите е и комбинацията с мрамор, който се появява на няколко повърхности в помещенията – не само като подова настилка, но и като гръб на кухнята, холска маса, цялата баня. Както често може да чуете: мраморът никога не излиза от мода!

Банята стана много по-светла с опънат окачен таван по цялата площ и позволи да изпъкнат още повече аксесоарите в матово черно.
Акцент в този проект неминуемо е барът, който остава отворен, с огледален гръб, оборудван с всичко необходимо за перфектния коктейл.

На добър час на младото семейство и наздраве!

Виртуална обиколка

3D визуализациите и виртуалната обиколка са изготвени от Strez Studio

Заинтригувахме ли ви? Ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте нашите реализирани проекти и услуги. Ние от My Design ще се радваме да обсъдим с вас вашите идеи и да отговорим на всякакви възникнали въпроси.