Космически кораб

Интериорен дизайн на модерен голям двустаен апартамент

Локация: София
Статус: Изпълнен, 2017
снимки (реализация) | рендери (3D визуализация)

Интериорният дизайн на този относително голям модерен двустаен апартамент (около 100 кв.м.) се зароди от идеологията на собственика. Като един истински програмист, неговото желание беше заобикалящата среда да бъде спокойна, чиста, ненатрапчива, без излишни орнаменти. Разбира се, не искаше всичко да е стерилно, като „в болница“, затова  заложихме на цветови акцент във всяко помещение, които да придружават бяло-дървесната концепция.

Взехме предвид изискването за силно LED присъствие в осветлението – вградени панели, скрити диодни ленти, които да дават усещането за мрежите в компютърните платки, невидими за нас, потребителите, пътечки на информация.

Разпределението в дневната час наложи любимите на екипа на My Design мултифункционални решения. Маса за хранене, която да удовлетвори от двама до дванайсет (!) човека в разгънато състояние. Диван в модулно решение, лампи, които да се придвижват в тавана за по-добро осветление на различната позиция на масата. Както и създаването с приоритет на работно място близо до естествено осветление, като това да не пречи на развиващата се в непосредствена близост кухненска част.

Умният дом дава различни решения за правилна осветеност, отопление и вентилация. Както подобава на един космически кораб!

Приятно разглеждане!

Заинтригувахме ли ви? Ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте нашите реализирани проекти и услуги. Ние от My Design ще се радваме да обсъдим с вас вашите идеи и да отговорим на всякакви възникнали въпроси!