Нека да е в бяло

Интериорен дизайн на модерен ергенски двустаен апартамент

Локация: София
Статус: Изпълнен, 2016
снимки (реализация) | рендери (3D визуализация)

Класическата идея да предложим индиго, горчица, дърво и бяло на един ерген влиза във всички правила на строгата, контрастна и същевременно изключително модерна и до ден-днешен концепция.

Традиционното в днешно време въвеждане на кухнята в дневното пространство винаги налага отделяне на зоната на готвене от дневната зона. В случая – реализираната идея на плот с маса за хранене, поставена непосредствено до него. Масата се завърта и разтваря, когато има повече гости.

Заклет футболен фен и към онзи момент – все още ерген, клиентът поиска акцентът на библиотеката да е пространството за телевизора – с опция за добавянето на значително по-голям размер преди следващата Шампионска лига!

За наше щастие в банята получихме малко повече свобода, като съчетахме тюркоаз с дърво и малко ни отдъхна, след като дневната бе финализирана изцяло в бяло и дърво.

И все пак, остана още една стая, която един ден ще ни даде възможността да се развихрим в света на малките чудаци, а млада дама вероятно ще вкара цветови акцент в дневната.

Заинтригувахме ли ви? Ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте нашите реализирани проекти и услуги. Ние от My Design ще се радваме да обсъдим с вас вашите идеи и да отговорим на всякакви възникнали въпроси.