Мъжко синьо

Интериорен дизайн на модерна еднофамилна триетажна къща

Локация: с. Кладница
Статус: Изпълнен, 2012
рендери (3D визуализация) | скици (концепции)

Прекрасната триетажна къща предлагаше на новия й собственик тотално различно житейско изживяване, защото това беше мечта за него от години. Съответно вътрешното оформление трябваше да бъде подобаващо.

Фен на естествените материали и едновременно съвременния комфорт в обитаването, собственикът на дома, тогава ерген, тласна интериорния дизайн в откровено мъжки стил, готов да направи за себе си всички глезотии, които порасналите момчета искат: безупречно озвучаване в дневната, диван с функции за почивка, голяма трапезария за много гости, голяма кухня с всички удобства. Спалня със собствен санитарен възел, естествено, както и дрешник. Банята предполагаше функции за галене на сетивата – джакузи и хидромасажни дюзи в душ пространството.

Съвсем естествено, тъмното дърво и цепеният камък „на кокъл“ бяха допълнени от синьото в мебелите, което придаде акцент и насити пространството с концентрацията и фокуса, които носи този цвят. Какъвто е и един мъж, особено инженер.

В последствие собственикът се задоми и изпълнението на обекта пое по друг път. Такъв, какъвто е и животът – пълен с приятни изненади.

Приятно разглеждане!

Заинтригувахме ли ви? Ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте нашите реализирани проекти и услуги. Ние от My Design ще се радваме да обсъдим с вас вашите идеи и да отговорим на всякакви възникнали въпроси!