С мебели IKEA

Интериорен дизайн на рустикален четиристаен апартамент

Локация: София
Статус: Изпълнен, 2013
снимки (реализация)

Собствениците на този четиристаен апартамент са една много активна двойка с двама подрастващи сина. Поради сериозната им ангажираност в работата, те търсеха спокойствието у дома и с това им настроение най-много резонираше рустик стилът и неговото „домошарско“ излъчване. А липсата на свободно време и желанието им проектът да се реализира в изключително кратки срокове, наложи нуждата апартаментът да бъде изцяло обзаведен с готови мебели IKEA. Няма да крием, че това носеше своите предизвикателства пред нашия екип.

След няколко направени корекции на разпределението, дневното пространство беше организирано така, че всички дейности на семейството да бъдат съсредоточени там – готвене, телевизия, дори и малко работно място. Разбира се, библиотеката със стол за четене заеха своето ключово място в хола. Децата получиха собствени стаи с високи легла, които ефективно заемат по-малко място и освобождават нужното пространство за учебно бюро, библиотека или диван за релакс – въпрос на вкус и лични предпочитания.

Любимата комбинация от синьо и дърво се оказа успешна за клиентите и реализацията носеше нотка средиземноморие, която чудесно допълваше тяхната любов към качественото вино и изисканата кухня.

Приятно разглеждане!

Заинтригувахме ли ви? Ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте нашите реализирани проекти и услуги. Ние от My Design ще се радваме да обсъдим с вас вашите идеи и да отговорим на всякакви възникнали въпроси.