Първи дом за двама

Интериорен дизайн на малък двустаен апартамент

Локация: София
Статус: Изпълнен, 2010
снимки (реализация) | рендери (3D визуализация)

Двустаен апартамент стига за млада двойка. С перспектива за едно дете до 5 годинки.

След много размисъл дали да обединят дневна и кухня се наложи идеята готвенето и миризмите да останат в отделно помещение. Маса, която частично се прибира в обема на единия шкаф, дава възможност спокойно кухнята да се използва и като трапезария и спокойно да се хранят четирима човека.

Когато и двамата от двойката искат да имат дневна за себе си, но и работно място, а малкият член на семейството пък има нужда да играе някъде, започват различни преустройства и нови версии на интериорния дизайн. Дневната пое и работно място – само по себе си предизвикателство с нейните 16 квадратни метра. Прикритите мебели за съхранение, като огромния гардероб в дневната, позволяват всички вещи и играчки да бъдат прибрани и да не стоят по пода, заемайки от ценното пространство.

Спалнята , също не голяма – само 12 квадратни метра, побра решение с ракли за гардероба, където да се слагат завивки и одеяла, без това да бъде неудобно за ползвателите. Така всички възможни пространства бяха усвоени максимално.

Вече четиричленното семейство реши да се премести в по-голям апартамент, също наш обект.

Приятно разглеждане!

Заинтригувахме ли ви? Ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте нашите реализирани проекти и услуги. Ние от My Design ще се радваме да обсъдим с вас вашите идеи и да отговорим на всякакви възникнали въпроси.