Собствен офис у дома

Интериорен дизайн на тристаен апартамент с обособен офис

Локация: София
Статус: Изпълнен, 2016
снимки (реализация) | рендери (3D визуализация)

Още преди времето на COVID-19, много работещи, особено в IT сферата, активно се възползваха от опцията за работа от вкъщи (известно още и като “home office”). За тази цел, клиентът имаше изискване в интериора на този тристаен апартамент да обособим функционално пространство за работа, било то и без естествено осветление. Трудно ни беше да приемем тази концепция, но успяхме да оправдаем очакванията, като реализирахме малък кабинет в помещение, което по план на сградата беше предвидено за склад.

Северната дневна трябваше да стане максимално светла и слънчева. Заложихме на разнообразно осветление, което да осигури подходящата осветеност от различни ъгли. Цветовата схема издържахме основно в бяло и жълто, за да вкараме топлина в стаята. Детската стая също трябваше да бъде многоцветна, разчупена, с обособен кът за учене, и едновременно с това да даде възможност за повече място за съхранение.

Приятно разглеждане!

Реализация

Снимките са предоставени от клиента.

Заинтригувахме ли ви? Ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте нашите реализирани проекти и услуги. Ние от My Design ще се радваме да обсъдим с вас вашите идеи и да отговорим на всякакви възникнали въпроси.